Вашата кошница е празна!
Добре дошли! Вход | Регистрация

За нас

Etiketizavino.com Ви представя един интересен, запомнящ се подарък, който би се харесал на всеки и е подходящ за всякакви поводи - рождени дни, именни дни, юбилеи, Коледа, нова година, Свети Валентин, годишнини или просто така.

Нашите персонализирани етикети са уникални по своя дизайн. Разбира се, винаги могат да бъдат променяни спрямо Вашите желания и вкус.

Бутилка хубаво вино със специален персонализиран етикет - елегантно, стилно, за пийване и за спомен - какъв по-хубав подарък?!

Ако имате въпроси не се колебайте да ни потърсите.

Общи условия

www.etiketizavino.com, наричан за краткост Сайта е създаден с цел онлайн продажба na персонализирани подаръци по индивидуална поръчка на клиента. Всички цени на Сайта са крайни, с ДДС и НЕ включват суми за доставка. Суми за доставка, можете да намерите в раздел Доставка. Възможни са печатни и технически грешки, като Сайта си запазва правото да извършва корекции без предварително да уведомява своите потребители, освен ако не е настъпил договор за продажба (поръчка). В този случай Сайта се задължава да информира своевременно своите клиенти за настъпили промени.

Всички стоки и услуги обявени на Сайта са описани по вид и качество и са сортирани в категории по сходство и общи характеристики. Сайта не носи отговорност при евентуални разлики в цветовете заради екранните специфики на компютрите, таблетите и телефоните. Заявяването за закупуване на продукт (поръчка) се приема за изразено съгласие от страна на клиента относно вида и качеството на закупуваната стока.

Стоките не могат да бъдат върнати, тъй като са изработени по индивидуална поръчка на клиента с текст и/или снимка. Изключение се прави само, ако са налице допуснати технически грешки от страна на сайта.

Сайта е собственост на фирма Гифтмания.БГ ЕООД, ЕИК 203724391. За съжаление, Сайта все още няма стационарен обект (магазин, офис), който можете да посетите и закупите стока на място.

Фирма "България - Т.Марков" ЕООД, собственик на Сайта www.etiketizavino.com е администратор на лични данни по ЗЗЛД. Като такъв Сайта се задължава да пази и съхранява личните данни на потребителите си. Всички лични данни, предоставени при поръчка ще бъдат използвани само и единствено за целите на Сайта и няма да бъдат предоставяни на трети лица. Сайта има предприети мерки за опазване от кражба или неправомерен достъп до всички лични данни, които са му предоставени.

Доставка

Доставките се извършват до 2 работни дни, освен ако не е договорено друга.

Сумата за доставка се изчислява на база теглото на поръчаните стоки, като не надвишава 6-7 лв.

 

Всички снимки публикувани на Сайта са обект на интелектуална собственост и не могат да бъдат изполвани без писмено разрешение от страна на Сайта.

 

 

 

Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...